Vandaag, 22 oktober. ligt er in uw brievenbus een enquêteformulier met vragen over activiteiten in Benthuizen. Grijp uw kans om mee te denken over de activiteiten in ons dorp.

Een aantal inwoners uit Benthuizen heeft de uitdaging opgepakt om als Klankbordgroep Activiteiten Benthuizen gewenste activiteiten (bijvoorbeeld op sportief gebied, recreatie, etc.) voor Benthuizen in kaart te brengen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig! U alleen kunt, als inwoner van Benthuizen, vertolken van wat er speelt in Benthuizen.

Het doel van deze enquête is om te onderzoeken welke activiteiten er zijn in Benthuizen en wat er nog meer zou kunnen. Aan de hand van de uitkomst van deze enquête wil de Klankbordgroep Activiteiten Benthuizen een gefundeerd en door het dorp gedragen plan van aanpak aan de wethouder aanbieden.

Het college heeft immers in haar coalitieakkoord met de slogan “Groene Stad met lef” met krachtige dorpen/kernen en wijken aangegeven dat zij meer lokale zeggenschap voor de inwoners wil, de zogenaamde “wijkdemocratie”. Dus dat doen we.

Vul deze enquête in en laat alle huisgenoten dit ook doen. Meerdere ingevulde enquêteformulieren per gezin is mogelijk. Zo krijgen we een zo volledig mogelijk beeld. Vul ook in wat je graag zou willen. Bij voorkeur zouden we een digitaal ingevulde enquête van u ontvangen. Ga naar https://forms.gle/WfSGqJUJbtFJi2Qv8

 

Liever een papieren enquête invullen? Deze zal huis aan huis worden bezorgd.  Inleverpunten: Plus Verheul en Dorpshuis De Tas. Meerdere papieren versies van de enquête nodig? Bij Dorpshuis De Tas kunt u deze afhalen. We hopen dat iedereen meedoet; U toch ook? Zorg dat Benthuizen bruist!