Van 20 mei tot en met 24 mei werd in Benthuizen de Avond Vierdaagse gelopen, beter bekent als de BAV (Benthuizer AvondVierdaagse). De 4 * 10 km werd voor de 52ste keer georganiseerd en de 4 * 5 km voor de vierde keer. De 4 * 5 km wordt elk jaar populairder. De hele week kreeg het wandelweer van de site weeronline.nl een 9,  dus het weer werkte goed mee.

Op maandag werd de Lange Land route gelopen. Ze kregen bij de start een heerlijk appeltje mee van Landwinkel Sonneveld. 
Op dinsdag  liep de 10 km-route over het Kerkpad. De wandelaars van de 5 km liepen rond de Benthuizerplas. Iedere deelnemer kreeg van de firma Hijdra een snoepje en een pakje drinken mee. Op woensdag hadden de meeste wandelaars een rustdag. Een aantal wandelaars haalde een wandeling in, omdat ze op een andere dag de week niet konden lopen. Donderdag liepen beide routes door het Bentwoud. Bij de start ontvingen alle wandelaars iets drinken van Ani's bloemen en planten en van Goudsmid atelier Gregor. Vrijdag, alweer de laatste avond liepen ook de kinderen mee van de kinderavond (1 maal 5 km). Bij de start ontving iedere wandelaar een flesje water van Van Waay interieurs. Onderweg werd iedereen ook nog getrakteerd op een ijsje van Plus Verheul.  De 10 km liep de Noordpolder-route, terwijl de 5 km een rondje Benthuizen deed. Bij aankomst op de Sportlaan werden de wandelaars binnengehaald door vrienden en familie met bloemen en snoepjes. De Baggerbeugels uit Boskoop zorgde voor een gezellige muzikale omlijsting. 
De Benthuizer Avondvierdaagse werd mede mogelijk gemaakt door de Vermeulen Groep, Hagoort Sails BV, Verswinkel van der Kooij, Landwinkel Sonneveld, Firma Hijdra, Ani's Bloemen en Planten, Goudsmid Atelier Gregor, Van Waay interieurs en Plus Verheul.
Verder hebben vele vrijwilligers (verkeersregelaars, EHBO-ers, stempelaars) zich ingezet voor de wandelaars en die willen wij dan ook heel erg hartelijk danken voor hun inzet.