In heel Nederland, maar ook in andere landen, worden er beren op de vensterbank gezet. Het doel hiervan is dat kinderen bij het halen van een frisse neus op berenjacht kunnen. Op Facebook zijn verschillende berenjacht-facebookgroepen. Mensen plaatsen foto’s van hun beren met #berenjacht.  Je kan de locatie in Benthuizen aanmelden via dit formulier en dan plaatsen we je automatisch op de onderstaande kaart.
Je kunt ook een foto van je beer op social media plaatsen met #berenjacht #Benthuizen.

Heb geen knuffelbeer in huis om voor het raam te zetten, kun je ook altijd een kleurplaat printen (https://www.ecb-benthuizen.nl/images/Beren.pdf) en deze voor het raam hangen.

Mocht je de speurtocht nog iets leuker willen maken, type dan in facebook in het zoekveld ‘’berenbingo” en je vindt verschillende berenbingo- en berentelkaarten

Kaart: 

De locatie kan iets afwijken van het echte adres, maar dat maakt het zoeken leuker. Ververs de pagina als jouw locatie er nog niet bij staat.

Houd je wel te allen tijde aan de maatregelen van het kabinet en het RIVM, zodat het voor iedereen leuk en veilig blijft.