Op 27 november heeft Sint Benthuizen bezocht. Hij werd in alle stilte, op gepaste afstand, ontvangen door wethouder van Velzen. De familie van Straalen was zo vriendelijk om de Sint en wethouder hiervoor de ruimte te geven. Na ontvangst stapte de Sint, wethouder van Velzen en HooofdPiet in de koets van koetsier Wim, van manage de Randstad. Wim is de vaste koetsier van de Sint in Benthuizen.
Met de koets is vervolgens een rondrit gemaakt door Benthuizen. De meegekomen Pieten deelden zakjes strooigoed, dat van tevoren bij Plus Verheul was opgehaald, uit aan de kinderen op de stoep. De Sint en Wethouder willen de inwoners van Benthuizen een compliment geven omdat iedereen zich keurig aan de regels heeft gehouden.
Na de rondrit gingen een aantal Pieten te fiets terug naar het Pietenhuis.
Sint heeft voor de prijswinnaars van de kleurwedstrijd een paar mooie prijzen uitgezocht bij firma Hijdra. Deze zijn na de rondrit langsgebracht bij de prijswinnaars.
De Sint, Pieten en de ECB willen alle verkeersregelaars en vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt hartelijk bedanken.

Kijk voor foto's op https://www.facebook.com/media/set?vanity=ECBBenthuizen&set=a.2134165713419572.